Евгений Мосинов: С. Равнец се нуждае от свеж полъх и това е Костадин Георгиев

Окт 13, 2015 БУРГАС Новини Избори 0 1243

В програмата му са заложени много подобрения и реформи

„Човек трябва да има мерак и сърце, и да е як и здрав, за да се кандидатира за кмет от опозицията. В лицето на Костадин Георгиев ние имаме достоен кандидат за кмет на село Равнец. Това е може би най – хубавото, най – голямото и отдалечено село от Бургас, и най – изоставеното“. Това заяви Евгений Мосинов при посещението си в село Равнец. Той припомни, че след  присъединяване на Рудник, Черно море, много пари са се изсипали и в Маринка, а Равнец е получило най-малко. „Улиците са разбити, обществените сгради пусти“, коментира той.

Костадин Георгиев обясни, че в програмата му са заложени много подобрения и реформи – ограда на църквата, за стадиона – пейки, игрище, да се подобри центърът, да се оправи гробищният парк, забавления за младите и грижа за възрастните. Едно от предложенията му е читалището да функционира и всички да могат да се събират в него. „Селото няма канализация. Това е огромен проблем. Да се осигури и безплатен транспорт на хората над 70 г., както и за голяма част от учениците“, каза още Георгиев. Мосинов предложи да бъдат въведени по-ниски данъци и такси. „Вашето село е позабравено. Нуждае се от свеж полъх. Това за управлението на Равнец е Костадин Георгиев“, категоричен е Мосинов.

Кандидатът за кмет на Бургас и за общински съветник разговаря с жителите на селото. Хората, дошли на срещата са категорични, че на 25.10, ще гласуват с бюлетина номер 25.