Информационни шатри ежедневно ще информират за кандидатите на БСП в Бургас

10.10.2023 г.

Информационни шатри на БСП вече са открити за граждани на две места в Бургас - на бул. "Богориди" в центъра и в к-с "Меден рудник", до магазин "Билла". В пунктовете ежедневно може да бъде получена информация за кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове от Община Бургас, зад които коалиция „БСП за България“ застава на предстоящите на 29 октомври местни избори. 

Шатрата в „Меден Рудник” посетиха водачът на листата и кандидат за кмет на община Бургас Станимир Баев, заедно с общинският председател Живко Господинов, втори в листата, Георги Георгиев - четвърти, Тинка Желязкова - на осмо място, инж. Паруш Парушев, който е на четиринадесето място, Анелия Вичева - на шестнадесето и Николай Вълчев - на двадесет и седмо. 

Те се срещнаха с граждани и представиха своите виждания за това как могат да бъдат разрешени проблемите, съществуващи в общината. Кандидатите за съветници запознаха избирателите с основните акценти от предизборната платформа на социалистите.

Кампанията на „БСП за България“ ще продължи със срещи с жители на различните комплекси и квартали, като ще се обърне специално внимание на разговорите с хората, които да поставят за разискване важните за тях теми.

Кандидатите за общински съветници призоваха гражданите да подкрепят „БСП за България“ с бюлетина номер 1.