БСП- Бургас: Имаме сериозна програма за подпомагане на малкия и среден бизнес

Мар 15, 2023 БУРГАС Новини Избори 0 539

15.03.2023 г.

Представители на „БСП за България“ проведоха среща – разговор с жители на централна градска част в Бургас. В нея се включиха кандидатите за народни представители от листата на социалистите Чанко Мирчев, Стоян Стоянов и общинският лидер на БСП в Бургас Живко Господинов.

Кандидатите за депутати припомниха постиженията на БСП в социалната сфера и отбелязаха, че за да е възможно осъществяването на силна социална политика, е нужна работеща икономика. Беше подчертано, че партията има сериозна програма за стабилизиране на българската икономика и за подкрепа на малкия и средния бизнес, но в момента най-тревожният проблем е високата инфлация, ниските доходи и едновременно с това високите цени.

Коментиран беше въпросът за премахването на Паметника на Съветската армия в столицата и категорично бе изразено мнението, че чрез действия като това се заличава историческата памет на България.

Кандидатите за народни представители призоваха присъстващите да подкрепят „БСП за България“, като на 2 –ри април гласуват с номер 1 в бюлетината.