БСП в Бургас: Ще продължим битката за спасяване на националните ни ценности

Мар 14, 2023 БУРГАС Новини Избори 0 789

14.03.2023 г.

Представители на „БСП за България“ проведоха среща - разговор с жители на бургаския комплекс "Изгрев". В нея се включиха кандидатите за народни представители от листата на социалистите Чанко Мирчев, Георги Георгиев, Паруш Парушев и общинският лидер на БСП в Бургас Живко Господинов.

Беше представена предизборната платформа на коалицията, като отново бе наблегнато на едни от най-важните приоритети като осигуряване на помощи за възрастните хора, подпомагане на младите семейства, обезпечаване на безплатни учебници, реформи в здравеопазването.

„Показахме, че можем не само да обещаваме, но и да изпълняваме това, което сме поели като ангажимент. Стремим се да отстояваме интересите на обществото – стремим се към мир, благоденствие, солидарност и постигане на прогрес. Първите ни стъпки в новия парламент ще бъдат свързани с борба за повишаване на доходите, с борбата с инфлацията“, бяха категорични от БСП. Те увериха, че ще продължат битката за спасяване на национални ни ценности, семейството и българските деца.

Коментирани бяха и въпроси от регионален характер като липсата на достатъчно парко места вече не само в централна градска част, но и в комплексите на град Бургас. Изтъкнати бяха неоспоримите успехи, постигнати на местно ниво от БСП, като изграждането на светофар на едно от възловите места в „Изгрев“, с което е трайно разрешен един сериозен транспортен проблем и е подсигурена безопасността за движението на превозни средства и хора на мястото.

Кандидатите за народни представители призоваха присъстващите да подкрепят „БСП за България“, като на 2 –ри април гласуват с номер 1 в бюлетината.