БСП в Созопол: Има с какво да се похвалим в кампанията, защото изпълнявам предизборните си обещания

Мар 12, 2023 БУРГАС Новини Избори 0 647

Всеки глас има съдбовно значение

Старт на предизборната кампания в община Созопол бе даден вчера със среща с жители на общината. В нея се включиха кандидатите за народни представители от листата на социалистите Станимир Баев, Чанко Мирчев и общинският лидер на БСП в Бургас Живко Господинов.

Общинският председател на БСП – Созопол Йордан Петков говори за приоритетите на коалиция „БСП за България“ и отбеляза кои са най-важните от тях. Той припомни какви са достиженията, които БСП постигна и подчерта, че заслугите на социалистите по отношение на социалната политика и бизнеса са очевидни.

„С гласовете си можем да изпратим в управлението единствената автентична лява коалиция от партии - „БСП за България“. Всеки глас има съдбовно значение“, заяви в изказването си Йордан Петков.

„Ние от БСП няма да правим обещания, а чрез тази кампания правим отчет за свършеното. Искаме да ни оценяват според резултата от свършеното и подготовката за довършване на недовършеното“, каза още той.

„Има много неща, които са направени и постигнати от БСП и с които ние можем да се гордеем“, заяви кметът на Созопол Тихомир Янакиев.

„БСП е една от малкото партии, които имат идеология. И вярвайте ми, въпреки всички трусове тази партия пак ще я има. Ще я има не за друго, а защото винаги ще има онеправдани хора, винаги ще има бедни хора и винаги ще има хора, които са с ляво мислене“, каза още той.

„Ще продължим линията, която следвахме в предишните кампании. БСП доказа, че държи на това, което е заложено в предизборната й платформа и което си е поставила като задачи. За съжаление краткотрайността на парламента не даде възможност то да бъде осъществено“, беше категоричен Станимир Баев, втори в листата на социалистите. Той маркира най-важните приоритети, които коалицията е заложила в предизборната си платформа по отношение на образованието, като безплатните учебници до 12-ти клас.

Чанко Мирчев, който е на четвърто място в листата, говори за реформите, които е нужно да бъдат направени в областта на здравеопазването.

По време на срещата бяха обсъдени и въпроси от регионално значение.

„Подкрепете „БСП за България“ като гласувате в деня на изборите с номер 1 в бюлетината“, призова всички присъстващи общинският лидер на социалистите в Созопол Йордан Петков.