Петър Кънев: Това, което БСП успя да постигне за месеци, за десет години не е правено

Мар 10, 2023 БУРГАС Новини Избори 0 628

10.03.2023 г.

Среща с жители на Българово проведе водачът на листата на коалиция „БСП за България“ за 2-ри МИР Бургас инж. Петър Кънев. Заедно с него обход в населеното място направиха кандидатите за народни представители от листата на социалистите, за да се запознаят със състоянието на инфраструктурата. В срещата се включиха Станимир Баев, Тодор Байчев, Чанко Мирчев, Георги Георгиев, Паруш Парушев, общинският лидер на БСП в Бургас Живко Господинов и областният председател на Съюз на жените – социалистки в Бургас Тинка Желязкова.

„Ситуацията е много сложна. България от много тежка политическа криза в влезе в икономическа криза. Ситуацията в Украйна е много тежка и не е ясно как ще се развият нещата“, каза инж. Петър Кънев. Той представи себе си и своите колеги и благодари на присъстващите за подкрепата. Водачът на листата отново изрази увереност в добрия резултат, който очаква социалистите да имат на предстоящите парламентарни избори.

„Това, което успяхме да постигнем за тези 7-8 месеца, последните десет години не е правено. Получени бяха много социални придобивки. За бизнеса също се направиха немалко неща. Най-вече с цената на електроенергията“, заяви още инж. Кънев.

Той запозна присъстващите с акценти от предизборната платформа на коалицията и направи кратък анализ на политическата обстановка в страната в момента, като обясни какво според него може да се очаква след изборите. Инж. Кънев отговори на актуални въпроси и изслуша коментарите на гражданите. Разисквани бяха и различни проблеми от регионален характер.

Кандидатите за народни представители направиха дарение за пенсионерския клуб в Българово, което включва електроуреди, предназначени за обзавеждането на залата.