Кандидат-депутати от "БСП за България" поднесоха цветя на бургаски дами за празника им

Мар 08, 2023 БУРГАС Новини Избори 0 675

08.03.2023 г.

Представители на листата на "БСП за България" за 2- ри МИР - Бургас, начело с водача инж. Петър Кънев, гостуваха в клуба на пенсионера в Пристанище Бургас по повод днешния празник - Осми март. Те поздравиха дамите, членуващи в организацията и им поднесоха цветя.

Гостите останаха очаровани от уютната обстановка, която възрастните хора са успели да създадат на мястото и с интерес разгледаха етнографската сбирка, устроена в една от залите. Инж. Петър Кънев, Станимир Баев, Чанко Мирчев и Паруш Парушев се представиха накратко и споделиха своите идеи за бъдещо съвместно сътрудничество. Кандидатите за народни представители изразиха удовлетвореността си от проведената среща и удоволствието си да бъдат на празника в компанията на гостоприемните домакини.

"На днешния ден няма да говорим за политика. Щастлив съм да бъда с Вас. Разчитам на Вашата подкрепа", каза инж. Петър Кънев. Той призова присъстващите към активност в изборния ден и изрази увереност в успеха на коалицията.

По - късно през деня представителите на "БСП за България" проведоха среща с жени - социалистки и отправиха към тях поздравления.