Жители на „Изгрев“ изразиха подкрепа към „БСП за България“

04.11.2021 г.

Кандидатите за народни представители на коалиция „БСП за България“ Станимир Баев, Таня Иванова и Паруш Парушев посетиха бургаския комплекс „Изгрев“ и проведоха среща-разговор с жители на комплекса.

Станимир Баев, които заема втора позиция в листата на коалицията за 2- ри МИР – Бургас, запозна присъстващите с част от неотложните мерки, които БСП ще предприеме след изборите, за да бъде постигнато развитие на икономиката и ефективно да се повлияе върху подобряването на жизнения стандарт на хората. Той сподели с присъстващите своите впечатления от проведените до сега в различни населени места на областта срещи и отговори на множество зададени въпроси.

Таня Иванова и Паруш Парушев откроиха най-важните акценти от предизборната платформа на социалистите и поеха ангажимент да работят активно за нейната реализация.

Присъстващите на срещата изразиха готовността си да подкрепят кандидатите на предстоящите парламентарни избори и дадоха конкретни предложения за бъдещи съвместни действия.

Кандидатите за депутати бяха придружени от общинския лидер на социалистите в Бургас и общински съветник от БСП Живко Господинов. В качеството си на общински съветник той пое ангажимент да проследява развитието на всяка една от засегнатите теми и да търси път за разрешаване на коментираните проблеми.