Среща с жители на „Лазур“ и „Братя Миладинови“ проведоха кандидати за депутати от БСП

Окт 27, 2021 БУРГАС Новини Избори 0 532

27.10.2021 г.

      Среща с жители на бургаските комплекси „Лазур“ и „Братя Миладинови“ проведоха кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ за 2-ри многомандатен избирателен район – Бургас Станимир Баев, Тодор Байчев, Йордан Петков, Таня Иванова и Паруш Парушев. Те бяха придружени от общинския лидер на социалистите в Бургас Живко Господинов.

      Кандидатите за депутати запознаха присъстващите с основните акценти от предизборната платформа на коалицията и обърнаха внимание на краткосрочните мерки, които БСП предлага да бъдат взети веднага след изборите, за да бъде постигнат бърз ефект върху икономиката и жизнения стандарт на хората. Коментирани бяха начините за справяне с проблемите в областта на енергетиката, възможностите за противодействие срещу задълбочаващата се енергийна бедност и подкрепа за българския бизнес, а също и мерките срещу бездействието в условията на COVID криза.

      Участниците в разговорите зададоха множество въпроси на представителите на бургаската листа на социалистите и отправиха към тях призив да поемат ангажимент активно да защитават интересите им в бъдещия парламент. Възложиха им като задача да направят всичко възможно, за да бъде гарантирано физическото оцеляване на хората предвид приближаващата зима в условията на разрастваща се пандемия, скок на инфлацията и икономическата криза в държавата.