Посещение в Бургаската търговско-промишлена палата проведе инж. Петър Кънев

Мар 20, 2021 БУРГАС Новини Избори 0 680

20.03.2021 г.

Работно посещение проведе в Бургаската търговско - промишлена палата председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм към 44 – тото Народно събрание и водач на листата на Коалиция „БСП  за България“ за 2- ри МИР – Бургас инж . Петър Кънев. Срещата се състоя по покана на ръководството на палатата и лично на нейния председател инж. Цанко Иванов. Предвид ситуацията и необходимостта от спазване на противоепидемиологичните  мерки, срещата протече в редуциран състав, въпреки големия интерес към провеждането й.

Представена беше листата с кандидати за народни представители  за предстоящите парламентарни избори.

"Обсъдени бяха много въпроси, свързани  с развитието на Бургаския регион. Особено интересни бяха анализите за това, какво се е променило след  предизборните срещи, проведени преди четири години. Независимо че периодично са правени срещи с ръководството на палатата. Бяха очертани множество теми, свързани най-вече с деиндустриализацията  на Бургас и плановете за развитие на Бургаска област. Взаимно си пожелахме успех и здраве", разказа след посещението инж . Петър Кънев.

Освен водача на листата в Бургас, в разговорите участваха и още трима от кандидатите за народни представители - проф . Юлия Йоргова , Тодор Байчев и Андреана  Премянова.