Евгений Мосинов и граждани входираха подписка срещу премахването на пешеходната пътека пред ТОХ-а

Окт 07, 2015 БУРГАС Новини Избори 0 1938

400 души се подписаха под искането

Кандидатът за кмет на Бургас от БСП Евгени Мосинов, заедно с кандидатите за съветници от левицата, входираха до временно изпълняващия длъжността кмет Красимир Стойчев подписка срещу премахването на пешеходната пътека на бул. Стефан Стамболов. В нея своята позиция против премахване на съоръжението са изразили точно 400 души, живеещи в района.

Мосинов бе единственият политик, който застана зад искането на гражданите. „Респектиран съм от това , че гражданите имат своята позиция, че организирахме протеста и събрахме подписи. Трябва да се знае, че гласът на бургазлии е важен и управляващите трябва да се съобразяват с него. Сега, когато входираме тази подписка, ще разберем дали те взимат на сериозно гласа на бургазлии“, допълни кандидатът за кмет от БСП.

Малко след връчването на подписката, той отиде да изпие чаша кафе със своите политически опоненти. Най-напред посети шатрата на ГЕРБ до „Часовника“ и подари чаша с логото на БСП на пиара на партията- Калояна Живкова. В шатрата на Реформаторите той бе посрещнат от кандидата за общински съветник от листата на РБ -Тошко Иванов. И двамата изпиха по кафе. Реформаторите също получиха подарък от Мосинов.

Целта на визитата му бе да покаже ясно, че всички те са жители на Бургас и трябва да мислят за доброто на града. Политическите опоненти си стиснаха ръцете и си пожелаха успех в предизборната надпревара.