БСП откри кампанията в Карнобат със Силвия Кацарова

Окт 03, 2015 БУРГАС Новини Избори 0 2350

Стотици граждани на Карнобат се събраха в читалището в града

Стотици граждани на Карнобат се събраха в читалището на откриването на предизборната кампания на местните социалисти. На сцената се качи кандидатът за кмет и водач на листата на БСП-Карнобат Тодор Байчев. В препълнената зала на читалището социалистите представиха и останалите кандидати за местния парламент, включени в тяхната листа. Водачът Байчев, не скри ентусиазма си и амбицията си за промяна и развитие на град Карнобат и готовността си да работи в посока на привличането на нови инвеститори в града. Карнобатлии изгледаха и кратък клип за живота на Тодор Байчев, в който са представени неговите лични и професионални успехи.
Гост на празничното откриване бе зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и говорител на левицата Атанас Мерджанов. "Тодор Байчев се отличава от кандидатите на други формации с човечността и с близостта си до хората", каза в обръщението си Мерджанов. На откриването на кампанията дойдоха и бургаският депутат от левицата Петър Кънев и областният председател на червените Николай Тишев.
За усмивките на публиката се погрижиха певицата Силвия Кацарова и поп-певецът Искрен Пецов, която пожела успех на социалистите на 25-ти.