Жители на Твърдица изразиха подкрепа към "БСП за България"

Мар 18, 2023 БУРГАС Новини Избори 0 467

18.03.2023 г.

Жители на Твърдица изразиха своята подкрепа към "БСП за България". Това стана по време на среща-разговор с хората в населеното място. В нея взеха участие кандидатите за народни представители от листата на коалицията Чанко Мирчев, Стоян Стоянов и Паруш Парушев, придружени от общинския председател на БСП в Бургас Живко Господинов. Представена беше предизборната платформа на коалицията. Беше подчертано, че сред най-важните приоритети в нея са реформите в образованието и здравеопазването, осигуряване ред в страната, гарантиране сигурността на гражданите, запазването на българските традиции по отношение на семейството и семейните взаимоотношения.

Бяха припомнени заслугите, които БСП има по отношение на социалните придобивки, които вече са въведени след усилията на социалистите в тази насока.

Подчертано бе, че битката за размера на минималната работна заплата беше много тежка, но бе спечелена, а учебниците до 12 клас вече ще са безплатни.

"Не даваме напразни обещания, ще покажем какво можем и в следващото Народно събрание”, категорични бяха представителите на Коалиция "БСП за България".

Кандидатите за народни представители благодариха на дошлите на срещата за присъствието и ги призоваха да подкрепят „БСП за България“, като на 2 –ри април гласуват с номер 1 в бюлетината.