Среща с жители на „Меден рудник“ проведе коалиция „БСП за България“

05.03.2023 г.

Среща с жители на бургаския комплекс „Меден рудник“ проведоха кандидати за народни представители от коалиция „БСП за България“, начело с водача на листата на коалицията за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев. Те разговаряха със симпатизанти и съмишленици, обсъдиха важни за хората въпроси и коментираха наболели проблеми.

Разисквани бяха акценти от предизборната платформа на „БСП за България“, сред които приоритетни са: осигуряването на благоденствието на българския народ и поставяне на обществения интерес над частните интереси, осъществяване на социално-солидарен модел за държавно, икономическо, обществено и лично развитие, защита на конституционния ред, отстояване на принципите на прогресивно развиваща се правова държава в мирен свят без войни. 

За постигането на тези цели социалистите са определили следните приоритети: последователна политика за ръст на доходите и покупателната способност на гражданите, реформа в образованието, развитие на енергетиката, включително и ядрената, с дългосрочен държавен ангажимент за разработване на нови индустриални мощности и намаляване на енергийната бедност, приоритет на българските национални интереси.

Кандидатите за депутати получиха от присъстващите на събитието уверение за подкрепа на предстоящите парламентарни избори.