Информационна предизборна шатра откри „БСП за България“ в бургаския „Меден рудник“

04.03.2023 г.

Информационна предизборна шатра на Коалиция „БСП за България“ беше открита денс в бургаския комплекс „Меден рудник“. На събитието присъстваха кандидати за народни представители от листата на коалицията за 2- ри МИР - Бургас, начело с водача инж. Петър Кънев, придружен от общинския лидер Живко Господинов.

За да се включат в събитието бяха дошли членове и симпатизанти на социалистите от морския град. Те обсъдиха с кандидатите за народни представители най-важните акценти от предизборната платформа на червените и за пореден път коментираха важни за града и в частност за най-големия бургаски комплекс проблеми. В проведената среща участваха кандидатите за депутати Станимир Баев, Тодор Байчев, Чанко Мирчев, Стоян Стоянов, Георги Георгиев и Паруш Парушев.

„Пети път за две години на избори е много уморително и за обществото и за политическите лидери. Но в края на краищата лидерите на политическите партии е нужно да разберат, че са длъжници на българските граждани и че всичко това не може да продължава безкрайно. БСП винаги е показвала, че е готова на компромиси, за да имаме едно нормално правителство. Защото тази много тежка политическа криза  прерастена в икономическа. Виждате какво става с цените на стоките. Добавяйки и войната на север от нас, се струпват страшно много проблеми, на които е нужно да се търси решение“, каза след откриването на предизборния информационен център инж. Петър Кънев.

Той заяви пред присъстващите, че кампанията, която ще бъде проведена ще е позитивна и призова за подкрепа с интегрална бюлетина номер 1 в изборния ден.