„БСП за България” регистрира листата си в Бургас за парламентарните избори

Фев 27, 2023 БУРГАС Новини БСП 0 918

27.02.2023 г.

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си във Втори многомандатен избирателен район – Бургас за предстоящите парламентарни избори. Документите за регистрация бяха внесени в Районната избирателна комисия в морския град от водача инж. Петър Кънев, Станимир Баев, втори в листата, Чанко Мирчев, който заема четвърта позиция и Анелия Вичева, която е на пето място. Те бяха придружавани от областния председател на социалистите в морския град Стойко Танков и общинския лидер Живко Господинов.

„Мисля, че ще постигнем успеха, който сме си пожелали – минимум двама народни представители, дай боже и повече“, прогнозира след регистрацията инж. Петър Кънев.

Той информира, че посланията, които левицата ще отправи към избирателите по време на предизборната си кампания са традиционни за една стара, системна лява партия – мир заради ситуацията в Украйна и в Европа въобще, благоденствие, защото като лява партия БСП винаги е разчитала на увеличаване на доходите и прогрес - нещата, които са модерни. Тези приоритети бяха приети на заседания на Националния съвет на БСП.

„Стабилен отбор сме. Смятаме да водим една позитивна кампания“, категоричен беше инж. Кънев.