Петър Кънев и кандидат-депутати от БСП се срещнаха с жители на Средец

Сеп 30, 2022 БУРГАС Новини Избори 0 1132

30.09.2022 г.

Кандидатите за народни представители на 2- ри МИР – Бургас от „БСП за България“ инж. Петър Кънев, водач на листата на коалицията в морския град, Станимир Баев, Тодор Байчев и Стойко Танов се срещаха с жители на Средeц.

Те разговаряха с хората и дадоха изчерпателни отговори на техните въпроси, свързани с предстоящите на 2 – ри октомври парламентарни избори. Те обясниха кои са най-важните акценти в предизборната платформа на коалицията и обърнаха внимание  на десетте спешни мерки за първите сто дни управление. Те са свързани с подкрепа на българското семейство, на децата и младите, на работниците и пенсионерите. Важен приоритет в тях е стимулирането на икономиката.

Припомнено бе и за това, което БСП обеща и направи през изминалите седем месеца – увеличение размера на пенсиите, замразяване цените на тока, изплащане на над 260 хиляди домакинства целева помощ за отопление през зимния сезон 2021/2022, увеличаване на месечната финансова подкрепа за хората с увреждания, повишаване средствата за предоставяне на лична помощ с 223,5 млн. лева, увеличаване парите за подкрепа на хората с увреждания с над 280 млн. лв.

Присъстващите на срещата изразиха готовност да подкрепят кандидатите за депутати с бюлетина номер 28 в деня на вота.