Коалиция "БСП за България" откри предизборната си кампания в Айтос`

Сеп 09, 2022 БУРГАС Новини Избори 0 848

09.09.2022 г.

Коалиция "БСП за България" откри предизборната си кампания в Айтос, където се проведе среща - разговор с актива и със симпатизанти. Преди началото на срещата, присъстващите почетоха паметта на семейство Ченгелиеви и поета партизанин Атанас Манчев, които загиват трагично през 1944 година. В знак на признателност пред паметната плоча в Градската градина бяха положени цветя. 

На събитието бяха водачът на листата на "БСП за България" инж. Петър Кънев и кандидатите за народни представители Станимир Баев, Тодор Байчев, Стойко Танков, Анелия Вичева, Атанас Маринов и Марияна Автанска, придружени от общинския председател на социалистите в Бургас Живко Господинов. Всички те изразиха готовността си за екипна работа и сплотеност по време на предизборната кампания и след това. Разгледана накратко бе платформата на Коалицията, бяха обсъдени важни за града и за региона проблеми и бяха набелязани възможностите за тяхното разрешаване. 

Милена Куртова - Радева - общински председател на БСП - Айтос подари на кандидатите за народни представители своя авторска книга с поезия и проза и им пожела успех в предстоящите на 2- ри октомври парламентарни избори.