"БСП за България" регистрира листата си в Бургас

Петър Кънев: БСП успя за 7 месеца в своята социална програма да постигне това, което не бе постигнато за 12 години

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си за предстоящите парламентарни избори във Втори многомандатен избирателен район - Бургас. Документите за регистрация бяха внесени в Районната избирателна комисия в морския град от водача инж. Петър Кънев, Станимир Баев, Тодор Байчев, Стойко Танков, Анелия Вичева и Андрей Николов. Те бяха придружавани от общинския председател на БСП в Бургас Живко Господинов.

„С много сериозни амбиции сме. Надявам се, че нашите гласоподаватели ще ни простят, че за четвърти път ще ги караме да гласуват, но няма как – това е демокрацията. Ситуацията е сложна – вижте мигрантската вълна, енергийната криза, проблемите с липсата на доверие в политическата класа. Но дай боже да има повече единение, повече мъдрост”, каза инж. Петър Кънев. Той представи част от членовете на листата, като подчерта, че промените в нейния състав са малки.Инж. Кънев посочи, че основен акцент в кампанията на „БСП за България” ще бъдат социалните въпроси.

„БСП успя за тези шест- седем месеца в своята социална програма да постигне това, което не бе постигнато през последните дванадесет години ”, заяви той.

Водачът на листата каза още, че в кампанията ще бъде наблегнато на въпроси, свързани с разрешаването на съществуващите местни проблеми.