Атанас Зафиров: Успешното участие на БСП в управлението е гаранция за спечелване на местните избори

12.02.2022 г.

Заместник председателят на БСП Атанас Зафиров проведе среща с тесния актив на партията в Бургас. Това стана след среща с членове и симпатизанти на левицата в морския град - една от многото, които социалистите организират в цялата страна по решение на Изпълнителното бюро на Националния съвет на партията

Зафиров запозна присъстващите със задачите на БСП в краткосрочен и в дългосрочен план. Като задачи в краткосрочен план той определи успешно участие в управлението, реализацията на политиките на социалистите, които са част от програмата, заложена в коалиционното споразумение и гаранция за социалния характер на управлението.

По думите му сред дългосрочните задачи, които са свързани с успешната реализация на първата част от поставените цели е подготовката и участието на БСП в предстоящите местни избори.

Атанас Зафиров разказа и за законодателната програма на коалиция „БСП за България“ и увери, че срещи като тази стават регулярни и веднага след приемането на бюджета, такива срещи ще се състоят във всички общини на областта, с участието на по-широк кръг народни представители и министри. На тях хората ще бъдат запознати с вече приетия бюджет и с неговите възможности.