Петър Кънев: Важно е гражданите да проявят активност в изборния ден

Мар 22, 2021 БУРГАС Новини Избори 0 731

БСП представи листата си за 2-ри МИР – Бургас в Царево и Приморско

Коалиция „БСП за България“ представи листата си с кандидати за народни представители от 2- ри МИР – Бургас в Царево и Приморско.

“Листата ни е много интересна и добра”, подчерта по време на срещата водачът на социалистите инж. Петър Кънев. Той бе категоричен, че е много важно гражданите да проявят активност и отговорно да направят своя избор на 4 - ти април, въпреки ситуацията, в която се намираме.

"БСП е най-авторитетната партия в България. Тя е с най-голям потенциал и достойнство", беше категорична по време на дискусиите проф. Юлия Йоргова, втора в листата.

"Ние сме алтернативата на ГЕРБ. Показали сме го с поведението си, със законодателните промени, които предлагаме и най-вече с инициативите, които ние отстояваме и ще изпълним", каза от своя страна Тодор Байчев. Той припомни, че сред най-важните приоритети на Коалиция "БСП за България" е справянето с битовата престъпност, която в момента е бич за населението.

"Виждаме, че страната ни е в тежка икономическа и духовна криза, която е навсякъде. Засегнати са всички социални слоеве. Предизборната платформа на  Коалиция „БСП за България“ е изключително силна", заяви Андреана Премянова-Янкова. "Вярвам, че повече хора ще излязат да гласуват, защото това е единственият начин по-бързо да постигнем промяна", каза още тя.

Освен членове на листата, сред присъстващите в Царево и Приморско бяха председателят на Областния съвет на БСП – Бургас Стойко Танков, председателят на Общинския съвет на БСП – Бургас Живко Господинов и представители на местния политически актив.