Петър Кънев: На 4 април с бюлетина №4 няма да позволим четвърти мандат на Борисов

Мар 07, 2021 БУРГАС Новини Избори 0 1233

Единствено БСП може да измести ГЕРБ от властта, разпиляването на гласове е вредно за България

„Успяхме да направим една много успешна листа. Обикновено ни питат каква е целта ни. Целта ни е само победа. Единствената партия, която може да измести ГЕРБ от властта, е БСП и всякакво разпиляване на гласове е абсолютно безсмислено и вредно за България. Страната ни има нужда от рестарт, не може да продължава след 12 години управление на една политическа сила, която се срасна тотално. Тръгваме за победа. Предстои ни една много сложна, деликатна и интересна кампания. Уверен съм, че победата ще бъде наша”, заяви водачът на листата на „БСП за България“ в Бургас инж. Петър Кънев на откриването на кампанията в морския град.

 На събитието Петър Кънев, който е втори мандат бургаски народен представител, представи пред журналистите и събралите се граждани кандидат-депутатите от бургаската листа на БСП. Сред тях се открояват имената на проф. Юлия Йоргова-Форд, декан в Бургаския свободен университет, настоящият депутат на БСП Тодор Байчев, както и на адвоката по международно и търговско право Андреана Премянова-Янкова.

 „Направихме една много успешна листа. На 4 април с бюлетина №4 няма да позволим четвърти мандат на Борисов“, категоричен бе Кънев.

 Откриването на предизборната кампания на БСП в Бургас се проведе на бул. „Богориди“ до Часовника, където е и информационния център на левицата. Там до 3 април всеки заинтересован гражданин ще може да се запознае със състава на листата, както и да получи информация за програмата на БСП.