Стойко Танков: Имаме амбицията да увеличим общинските ни съветници във всяка една от общините в Бургаска област

16.09.2019

„Основната задача пред нас е ясна – подготовката на изборите. Имаме амбиции да се представим по-добре от местния вот през 2015 година. Имаме амбицията и да увеличим общинските ни съветници във всяка една от общините в областта“. Това заяви председателят на Областния съвет на БСП – Бургас Стойко Танков. Той коментира, че преминаха всички общински конференции в област Бургас, на които бяха издигнати кандидатите на БСП за кметове и утвърдени листите за участие в местни избори 2019.

„Навсякъде ще имаме наши кандидати, с изключение на Приморско и Несебър, където предстои общинските структури да  изразят кой кандидат ще подкрепят. Остава да се проведе наново конференцията в Царево. Това ще се случи тази сряда /18 септември/“, каза още Танков и добави: „Имаме идея до края на седмицата или в началото на следващата да проведем пресконференция, на която да представим всички наши кандидати за кметове в населените места“.

В заключение областният председател на БСП – Бургас посочи, че партията има желанието да проведе една позитивна кампания и да говори за това какви проблеми ще се решават в общините в Бургаска област.