БСП – Бургас се включи в тържествената програма за Никулден

6.12.2018

БСП – Бургас се включи в тържествената програма по случай празника на града – Никулден. Сред присъстващите бяха народният представител от ПГ на „БСП за България” Николай Тишев, председателят на ОбС на БСП – Бургас Живко Господинов и общинските съветници от БСП Кирил Петков и Чанко Мирчев. Всички те бяха на тържествената сесия на Общински съвет – Бургас, която започна с едноминутно мълчание в памет на съветника от БСП Евгений Мосинов.

След това социалистите присъстваха и на ритуала по издигане на флаговете на Република България, Община Бургас и Европейския съюз, който се състоя на площад „Атанас Сиреков”.

„Поздравявам всички бургазлии с празника на града. Искам да честитя и на всички именици, както и на тези наши съграждани, които на днешния ден празнуват своя професионален празник, а именно - на моряците, на рибарите и банкерите”, каза Живко Господинов.

„Отправям сърдечни поздрави към своите съграждани и към всички именици. Пожелавам на всеки един от тях здраве, благополучие и късмет” – заяви Николай Тишев, който също празнува имен ден днес.