Николай Тишев проведе среща с директора на най-старото училище в Айтос

Народният представител обеща съдействие за проекти, свързани със спортната база и инфраструктурата на учебното заведение

Народният представител от ПГ на "БСП за България" Николай Тишев посети най-старото айтоско училище - СУ  "Хр. Ботев". На срещата с директора Пенка Кирязова кометираха образователния процес в училището, материалната база и проектите, по които се работи.

Междувременно той се запозна накратко с дългогодишната история на учебното заведение и с празничния календар, свързан със 150-годишния юбилей.

Народният представител обеща съдействие за проекти, свързани със спортната база и инфраструктурата на училището. Той заяви, че в неговото семейство образованието винаги е било на пиедестал и обучението и възпитанието са му присърце, макар да не са негово професионално поприще.

Кирязова благодари за проявеното внимание от страна на депутата и изрази надежда, че щом българските законодатели работят за просветата, проблемите ще намаляват, а мечтите за качествено образование ще се реализират.