Инж. Петър Кънев получи поздравителен адрес от президента на Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите Виктор Глухих

Мар 29, 2017 БУРГАС Новини БСП 0 1582

Той получи и почетен диплом за особен личен принос в активизирането на българо-руските отношения

Водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в Бургас инж. Петър Кънев  получи поздравителен адрес от президента на Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите Виктор Глухих.

В него се казва:

„Уважаеми г-н Кънев, от името на Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите и лично от свое име, Ви поздравявам сърдечно с избирането Ви за депутат в Българския Парламент.

Желаем Ви успех в държавните дела в полза на своята страна, за нейното икономическо и социално развитие и за укрепването на международния й авторитет.

Надяваме се на Вашата подкрепа за взаимно полезно сътрудничество между Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите и деловите среди във Вашата страна.

Желаем Ви здраве, много щастие и просперитет за Вас и Вашите близки!

С уважение, В. К. Глухих, президент на Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите”

През февруари, по време на 25-тия юбилеен Международния Конгрес на индустриалците и предприемачите, който се проведе в Москва,  инж. Петър Кънев получи почетен диплом за особен личен принос в активизирането на българо-руските отношения. Като народен представител и председател на икономическата комисия в 43-тото Народно събрание, инж. Кънев работи за равноправни и в интерес на двете държави отношения между България и Руската федерация.