БСП за България официално стартира кампанията си и в Камено

Мар 08, 2017 БУРГАС Новини БСП 0 634

„БСП за България“ е за приоритетно финансиране на животновъдството, овощарството и зеленчукопроизводството

„БСП за България“ е за приоритетно финансиране на животновъдството, овощарството и зеленчукопроизводството на база реално произведена продукция, приемане на програма за достъпно поливно земеделие и подкрепа за производители на тютюн, етеричномаслени и лечебни култури, които са традиционни за България“. С това послание „БСП за България“ официално стартира предизборната си кампания и в Камено. Мероприятието се проведе в залата на читалището. Тук се представиха кандидатите за народни представители от 2-ри МИР инж. Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев, Диана Гурева и местният представител в листата Борислав Стефанов. Те разясниха платформата на коалицията пред всички присъстващи в залата, обсъдиха се и регионални акценти.


Социалната политика и здравеопазването също бяха акцент. „БСП за България“ залага на лекарствена политика, която чрез непрекъснат контрол върху цените ще гарантира на пациентите достъпа до качествени и безопасни лекарствени средства и медицински изделия. А също така и запазване на държавните и общинските лечебни заведения за болнична медицинска помощ в отдалечените и труднодостъпни райони на страната, както и модернизиране и оптимизиране на спешната помощ, отговаряща на демографската структура в страната”, обясниха социалистите.

На 26 март ще се случи промяната, която поискахме, гласувайки с номер 10 в бюлетината – в това останаха убедени всички присъстващи на срещата в Камено.