„БСП за България” стартира кампанията си в Малко Търново

Мар 08, 2017 БУРГАС Новини БСП 0 1405

„Ние сме за провеждане на  политика, която да гарантира суверенитета, сигурността и независимостта на страната” – коментираха социалистите

Коалиция „БСП за България” стартира предизборната си кампания в Малко Търново. На събитието официални гости бяха кандидатите за народни представители от Бургас инж. Петър Кънев, Николай Тишев и Тодор Жеков. Пред всички присъстващи те изложиха програмата на коалицията.

Като граничен район, най-коментираната тема беше вътрешната сигурност. „Приоритетна задача за страната става формирането на система за вътрешна сигурност и обществен ред, която да гарантира спазването на личните права и собствеността на гражданите”, посочиха социалистите.

Следва да има стабилизиране на системата за сигурност и нова концепция за работа в сектора - нова „полицейска карта“, при която в районите на селата се създават нови участъци, които са с постоянен жандармерийски състав и транспортна техника. Постоянният пост да отговаря за не повече от три села, като осигурява патрулна дейност и незабавна реакция при кражби и всички други престъпни посегателства.

„Ние сме за провеждане на  политика, която да гарантира суверенитета, сигурността и независимостта на страната”, каза още кандидатите на "БСП за България". В платформата на „БСП за България” е заложено и доизграждане и поддържане на оградата по границата с Република Турция. А също така и активни действия за връщане на мигранти, които не са бежанци от военни действия.