Младежи от БСП – Бургас зарадваха с мартеници пациенти и лекари от здравните заведения в община Бургас

Мар 01, 2017 БУРГАС Новини БСП 0 947

Сред тях бяха и кандидатите за народни представители Христо Панайотов, Георги Спасов и Стоян Желязков

На 1 март 2017 г. младежи от БСП – Бургас посетиха здравните заведения на територията на община Бургас. Заедно с тях бяха и кандидатите за народни представители Христо Панайотов, Георги Спасов и Стоян Желязков. Те подариха мартеници на лекари и пациенти с пожелания за много здраве и да не им се случва да се сблъскват със „здравеопазването“ на Москов. Трогнати от милия жест на социалистите, хората отвърнаха с поздрав за благополучие и успехи, като заявиха, че за тях мартеницата не е само украшение, а символ на здраве, дълъг живот и изобилие.
Младежите не пропуснаха да посетят и кабинета на д-р Мария Калустян, която също е кандидат за народен представител на „БСП за България“ от Бургас. Тя от своя страна пожела по-добри правила и организация на здравеопазване, по-благоприятни условия за работа и живот, както и по-добро здраве и положителни емоции на всички българи.
Д-р Мария Калустян е специалист, утвърден в областта на анестезиологията, реанимацията и интензивното лечение като клиницист, а също и като медицински мениджър. Бивш директор е на РЗОК – Бургас, както и на Диспансера за онкологични заболявания.