Кандидатът за кмет на Бургас Евгений Мосинов вече със собствен блог

овече за сайта на кандидата за кмет на Бургас, може да видите на адрес: http://mosinov.bg/

Адвокатът, общински съветник от БСП и кандидат за кмет на Бургас - Евгений Мосинов, вече има собствен уебсайт и блог. Там фенове, приятели, поддръжници и опоненти могат да видят всичко, свързано с неговата дейност като политик, общественик, юрист.

В няколко раздела, всеки посетил блога, може отблизо да види телевизионните участия на Евгений Мосинов, в които той коментира наболели теми за Бургас и региона. Също така са публикувани гледните точки на кандидата за кмет по актуални въпроси. Читателите могат да прочетат биографията на Евгений Мосинов, написана от първо лице. И не на последно място- има отделено специално внимание на това, което Мосинов е постигнал като общински съветник. 

Богатата галерия от снимки показва събитията от обществено значение, в които той е бил активен участник. Освен това, всеки посетил блога на Евгений Мосинов, може да коментира, да подава сигнали за редица нередности, куриозни ситуации в Бургас.И ако това не е достатъчно, всеки желаещ може да следва Мосинов в Twitter, Facebook, Google+.

Повече за сайта на кандидата за кмет на Бургас - Евгений Мосинов, може да видите на адрес: http://mosinov.bg/