Кандидати за депутати на социалистите посетиха Айтос

06.11.2021 г.

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ за 2- ри МИР – Бургас инж. Петър Кънев и кандидатите за народни представители Станимир Баев, Тодор Байчев, Анелия Вичева, Ибрахим Мустафа и Мариана Петрова проведоха среща-разговор с жители на Айтос.

Пред информационната шатра на коалицията в града, те запознаха присъстващите с част от неотложните мерки, които БСП ще предприеме след изборите, за да бъде постигнато развитие на икономиката и ефективно да се повлияе върху подобряването на жизнения стандарт на хората. Те откроиха и най-важните акценти от предизборната платформа на социалистите и поеха ангажимент да работят активно за нейната реализация.

Присъстващите имаха възможност да изпробват как се гласува машинно чрез осигурени специално за това таблети, където да упражнят основните стъпки в процеса на даване на вот чрез техническо средство.
Кандидатите за депутати бяха придружени от областния председател на БСП в Бургас Стойко Танков и от общинския лидер на социалистите в морския град Живко Господинов.

Присъстващите на срещата изразиха готовността си да подкрепят кандидатите на предстоящите парламентарни избори и дадоха предложения за бъдещи съвместни действия.