БСП-Бургас отбеляза 1 май с празнично автошествие

Днес отново си припомнихме историята на празника, който не е загубил своето значение и сега

Членове и симпатизанти на социалистите се включиха в празничното автошествие, организирано от БСП – Бургас по повод Международния ден на труда. Събитието стартира точно в 10:00 часа. Колоната премина по предварително определен маршрут през бул."Стефан Стамболов", ул. "Струга", ул. "Одрин", бул. "Христо Ботев", ул. "Булаир". Крайната дестинация беше ул. "Димитър Димов".

„Това е нашият начин да отбележим Деня на труда и международната работническа солидарност. Днес отново си припомнихме историята на празника, който не е загубил своето значение и сега. Отново си зададохме въпроси и коментирахме проблеми, свързани със социалната политика, пазара на труда, заничането на правата на трудещите се и спазването на трудовото законодателство“, каза след провеждането на автошествието председателят на Общинския съвет на БСП- Бургас Живко Господинов.

Той призова актива на партията да продължи със своите усилия и стремежи към търсене и постигане на законност, ред и граждански права за всеки един от нас.