"БСП за България" представи листата си за 2-ри МИР - Бургас в Карнобат и Сунгурларе

Мар 13, 2021 БУРГАС Новини Избори 0 642

13.03.2021 г.

"БСП за България" представи листата си от кандидати за народни представители от 2-ри МИР- Бургас в Карнобат и Сунгурларе. 

"Направихме една много силна листа. Аз съм убеден, че БСП е на прага да спечели. Още един път искам да си пожелаем само победа". Това заяви по време на срещите водачът на листата Петър Кънев. Той изложи и основните акценти от програмата на коалицията.

"Дълбоко възмутена и разочарована съм, което виждам и в много хора, от този модел на управление,  от това безхаберие, което ГЕРБ наложи във всякакви среди. Аз не мога да се идентифицирам с такова управление. Чувствам се обидена и унизена от факта, че нашата държава, която е с такова героично минало, живее по този унизителен начин. Това ме кара да се включа в тази битка", каза от своя страна проф. Юлия Йоргова.

"Работим за една кауза, която се казва Българска социалистическа партия. Имаме една основа, на която сме стъпили здраво,просто трябва да надграждаме и съответно да се поздравим с победа на изборите", подчерта Тодор Байчев. 

"Страната ни се намира наистина в лошо състояние. Криза има във всяка една сфера. Мисля, че като юрист бих могла да бъда полезна да търсим практики и правилни решения", заяви Андреана Премянова-Янкова. Тя добави още, че всички заедно можем  да започнем някаква промяна. 

"Страхът е сковал цялото общество. Но нека не се лъжем, той е сковал и ГЕРБ, усещат, че победата им се изплъзва. Аз съм убеден, че вечерта на 4 април ще се поздравим с победа" , каза Борислав Стефанов.