Николай Тишев подкрепи кандидата на БСП за кмет на град Българово Галина Дараданова

Окт 12, 2019 БУРГАС Новини Избори 0 443

Дараданова: Нека градим и постигаме заедно целите си

Кандидатът на „БСП за България“ за кмет на община Бургас Николай Тишев подкрепи кандидат-кмета на град Българово Галина Дараданова. Той, заедно с кандидатите за общински съветници Живко Господинов /председател на ОбС на БСП-Бургас/, Чанко Мирчев, Георги Спасов и Стойчо Кавалджиев – местният представител в листата, присъстваха на специална среща – концерт в малкото градче.
По време на мероприятието Тишев посочи акцентите от платформата за местните избори. Той подчерта, че трябва да има равномерно разпределение на средствата за центъра на Бургас, крайните квартали и останалите населени места в общината, а не да се съсредоточава ресурс основно в централната градска част, каквато е практиката досега.
Пред всички присъстващи кандидатът за кмет на Българово Галина Дараданова изложи своята концепция за управление на града. „Ако бъда избрана за кмет, за мен ще бъдат приоритет няколко неща – недовършената канализация, пречиствателната станция, асфалтирането на улици, нерегламентираното сметище. Голямо значение има и работата с училището и детската градина, читалището, пенсионерския клуб и църковното настоятелство. До този момент, лично аз като библиотекар, съм работила пълноценно с всички тези учреждения и смятам да продължа работата си с тях“, категорична бе Дараданова. Специално внимание тя обърна и на друг въпрос - че на земите около Българово има богат природен ресурс, а това са термалните води. „Смятаме да разгледаме този въпрос и да се възложат на инвеститори, за да може населението да ползва тези извори. Ненапразно девизът ни е :  Нека градим и постигаме заедно целите си!“, заключи Галина Дараданова.