Николай Тишев: Искаме да управляваме Бургас заедно с бургазлии

Окт 09, 2019 БУРГАС Новини Избори 0 1508

09.10.2019

„Не искаме да управляваме Бургас и бургазлии, ние искаме да управляваме Бургас заедно с бургазлии. Ще разчитаме на таланта и експертизата на всички жители, които да помагат за управлението на града“. Това каза кандидатът на „БСП за България“ за кмет на община Бургас Николай Тишев по време на откриването на предизборния информационен център на левицата в морския град.

Гражданите, които посетят информационния център, могат да се запознаят с предизборната платформа на партията, идеите, заложени във „Визия за Бургас“, както и  да получат информация за кандидатите за общински съветници. „Винаги сме отстоявали тезата, че най-добрата връзка с хората - това е прекият контакт. Поради тази причина предстои да открием втори информационен център. Той ще се намира в най-големия комплекс на Бургас - „Меден рудник“, отбеляза Тишев.

Той разказа, че от срещите му до момента в останалите населени места от общината, хората поставят най-много въпроса с лошата инфраструктура, както и проблема с междуградския транспорт. В града младите хора поставят въпроса с ниското заплащане и липсата на перспектива. „Това са част от приоритетите ни и смятаме да ги реализираме след изборите“, завърши Николай Тишев.