Николай Тишев се срещна с жители на Българово и Равнец

12.09.2019

Народният представител от „БСП за България“ и кандидат-кмет на община Бургас Николай Тишев проведе срещи с жители на град Българово и село Равнец, на които присъстваха и кандидатите на БСП за кмет на Българово и Равнец Галина Дараданова  и  Костадин Георгиев. На тях бяха  коментирани основните проблеми в населените места.

Като най-сериозни въпроси хората в Българово посочиха чистотата в града и местното сметище, което не се поддържа, както и струпаните там битови и строителни отпадъци, които се разпиляват по пътя и достигат гробищния парк . Местните се оплакаха и от канализацията, която е незавършена, както и от окаяния вид на улиците в града .

Сходни проблеми очертаха и жителите на Равнец. Те са възмутени от състоянието на улица,  на която се намира детската градина. На този участък от години не се обръща внимание. Същото е положението и на пътя от бившите военни блокове към Бургас. Поставен беше въпросът и за необезопасените мостове на река Чукарлийка. По думите им спешна нужда от ремонт има и местното училище, а пространството около църквата трябва да се облагороди.

По време и на двете срещи Николай Тишев заедно с Галина Дараданова и Костадин Георгиев обсъдиха посочените проблеми и набелязаха мерки за тяхното решаване.