Николай Тишев с подарък за новородения Раян

29.08.2019

 Кутия, пълна с бебешки принадлежности, подари народният представител от БСП и кандидат за кмет на община Бургас Николай Тишев на родителите на новородения  Раян. Днес той посети семейство Динко и Деница Караиванови и зарадва младите родители, придружен от  Христо Панайотов – член на бургаското ръководство на БСП. Кутията съдържа всичко необходимо за първите месеци след раждането на детето, като тя беше представена на петия модул от проектодокумента „Визия за Бургас“ – “Община Бургас-социална община”. Основните продукти в нея са български, а стойността им е около 500 лева.

„БСП – Бургас има амбицията всяко новородено бургазлийче да получи подобен подарък. През изминалата година в община Бургас са се родили 1800 бебета, като за бебешки кутии като тази биха отишли около 1 милион лева. Сумата не е толкова голяма и Общината би могла да си я позволи“, сподели Николай Тишев.

Той също така поздрави родителите и пожела на малкия Раян да расте здрав. „Нека има безгрижно детство, много късмет, да расте обграден с обичта и вниманието на своите родители“, пожела още той. Раян е роден на 12 август, той е второ дете на младото семейство.