Николай Тишев и Тодор Байчев участваха в честванията на 9-ти септември в Карнобат

Ние, новото поколение в БСП, сме длъжни да продължим борбата за един по-добър свят

Народните представители от „БСП за България“ Николай Тишев и Тодор Байчев взеха участие в честванията на 73-та годишнина от 9-и септември 1944 г. в Карнобат. Събитието се състоя пред Паметника на незнайния воин в местния парк. На него присъства и председателят на БСП – Карнобат Аспарух Иванов. Мероприятието уважиха още членове на ИБ на БСП в града и много други социалисти.

„Преди 73 години на този ден нашата партия поема отговорността за управлението на държавата с ясното съзнание, че България заслужава много по-добро бъдеще от това, което й предлага монархофашисткият режим на сподвижниците на Борис Трети. Заслужава много повече от това- 85 % от българите, които живеят на село да не са виждали течаща вода. Заслужава много повече от двете национални катастрофи и мизерията на продължилото 66 години след Освобождението дясно управление”, каза Николай Тишев.

„Ние, новото поколение в БСП, сме длъжни да продължим борбата за един по-добър свят, за един по-добър живот в България. Борбата за създаване на работните места, борбата за повишаване на доходите, борбата за възстановяване на социалното здравеопазване, борбата за връщане на надеждата на хората, че родината ни я чакат по-добри дни. Аз съм убеден, че ще постигнем успех в тази борба” , заяви Тодор Байчев.

Според председателя на БСП – Карнобат Аспарух Иванов, датата 9 септември ни показва, че винаги можем да вярваме в това, което сме смятали за невъзможно. „Ако вярваме в себе си и пазим завета на геройски загиналите, България ще пребъде” – каза той.