Кандидати от "БСП за България": Спешно трябва да се работи за решаване на проблемите на младите хора, за да не напускат страната

Мар 19, 2017 БУРГАС Новини БСП 0 958

Проблемите на младите хора обсъди в Айтос „БСП за България” с младежките обединения на партията

Среща на младежките обединения на БСП от Бургаска област  се състоя в Айтос. На нея присъстваха кандидатите за народни представители от Бургас инж. Петър Кънев, Тодор Байчев, Милена Куртова-Радева, Яни Янулов, Георги Спасов, Андрей Андреев, Христо Панайотов, Стоян Желязков и Аспарух Иванов.

Проблемите на младите хора, липсата на перспективи, образователни реформи, здравеопазването и социалните дейности, икономика  - това обсъдиха младежите и дадоха предложения и заръки към бъдещите народни представители да бъдат повече сред хората и да работят за народните  дела, да променят България към добро и да създадат условия българите да останат и се реализират в родината ни. Това е и един от приоритетите на „БСП за България”, заложени в програмата на коалицията. Кандидатите за народни представители увериха, че  спешно трябва да се работи в тази насока, за да не изтичат повече навън младите хора.

„Този процес трябва да бъде спрян” – заявиха социалистите.